Privacy statement

 

Wetbescherming persoonsgegevens / Telecomwet
ukuntmijhuren.nl beschermt de privacy van haar gebruikers en werkt conform de geldende Nederlandse Privacywetgeving. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving verwerkt. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) is deze gegevensverzameling aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Met betrekking tot elektronische berichten (o.a e-mail en sms) voldoen wij aan de huidige Telecomwet en de Code Verspreiding Reclame via E-mail.

Privacy Statement
Gegevens, waaronder het e-mail adres van abonnees, worden door ukuntmijhuren.nl vastgelegd in het nieuwsbriefbestand. Het doel van deze gegevensverwerking is om u op de hoogte te houden van producten en diensten van ukuntmijhuren.nl en zorgvuldig geselecteerde adverteerders. Door deelname aan deze nieuwsbrief geeft u, als deelnemer, uw toestemming aan ukuntmijhuren.nl, om de gratis nieuwsbrief van ukuntmijhuren.nl per e-mail te ontvangen met nieuwe aanbiedingen en andere speciale acties van ukuntmijhuren.nl. In alle e-mail uitingen van ukuntmijhuren.nl wordt expliciet de internetlink vermeldt waaraan de ontvanger van de e-mail een verzoek tot beëindiging kan richten, zodat de deelnemer op eenvoudige wijze zijn of haar toestemming kan intrekken. Indien u (in het geheel) geen prijs stelt op informatie over activiteiten, nieuwe producten en diensten van ukuntmijhuren.nl, dan kunt u uw gegevens laten blokkeren. Deelnemers kunnen een verzoek tot blokkering kenbaar maken per e-mail: info [at] ukuntmijhuren.nl [dot] nl, onder vermelding van ‘Blokkering verzoek’. Kijk hieronder hier voor meer informatie over het privacy beleid van ukuntmijhuren.nl.

Offline privacy statement
ukuntmijhuren.nl, legt uw gegevens vast en stelt deze ter beschikking aan de adverteerder om de door u gevraagde informatie, product en/of dienst toe te sturen. Daarnaast kunnen de gegevens door ukuntmijhuren.nl worden gebruikt om u te informeren over andere producten en diensten van ukuntmijhuren.nl en zorgvuldig geselecteerde andere adverteerders. Indien u geen informatie wenst of u wilt uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres intrekken, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken per e-mail: info [at] ukuntmijhuren.nl [dot] nl. Deze gegevensverwerking is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Online privacy statement

Voor de uitvoering van deze activiteiten is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van klanten, prospects en bezoekers van de websites van groot belang. De persoonsgegevens worden voortdurend en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is ukuntmijhuren.nl (verder aan te duiden als ukuntmijhuren.nl). In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens
Wanneer de consument geïnteresseerd is in dienstverlening van ukuntmijhuren.nl, legt de ukuntmijhuren.nl gegevens vast over klanten, prospects en bezoekers. Indien een bepaalde adverteerder of informatie over bepaalde producten, diensten en/of activiteiten wordt geselecteerd zal ukuntmijhuren.nl de noodzakelijke gegevens van de consument doorsturen aan de geselecteerde adverteerder zodat deze aan het verzoek kan voldoen. Daarnaast legt ukuntmijhuren.nl gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om klanten, prospects en bezoekers te informeren over nieuwe online en offline activiteiten, producten en diensten van ukuntmijhuren.nl en andere zorgvuldig geselecteerde adverteerders. Indien u geen prijs stelt op informatie over activiteiten, nieuwe producten en diensten van ukuntmijhuren.nl, kunt u uw gegevens daartegen laten blokkeren. Ook kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken. In beide gevallen kunt u dat schriftelijk kenbaar maken per e-mail: info [at] ukuntmijhuren.nl [dot] nl.

ukuntmijhuren.nl en andere websites
Op de sites van ukuntmijhuren.nl  treft u een aantal links aan naar andere websites. ukuntmijhuren.nl  kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Klikgedrag
Op de websites van ukuntmijhuren.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. ukuntmijhuren.nl gebruikt voor het bijhouden van klikgedrag analysesystemen die zich baseren op cookies. De cookies waarop de analysesystemen zich baseren worden geplaatst door de aanbieder van het betreffende analysesysteem zonder tussenkomst van ukuntmijhuren.nl. De benodigde cookies voor de bezoekersanalyse pakketten die wij inzetten bevatten nooit persoonsgegevens. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te verbeteren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om informatie beter te laten aansluiten bij de bezoekers van de site. Op deze wijze kan ukuntmijhuren.nl haar dienstverlening aan u verbeteren.

Als het niet nodig is om in het cookie persoonsgegevens op te slaan, doet ukuntmijhuren.nl dit niet.

Wil je geen cookies accepteren, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit zelf aan te geven in je browser. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de fabrikant van je browser. Kijk op http://www.microsoft.com voor meer informatie van Microsoft Internet Explorer over cookies, op http://www.mozilla.org voor meer informatie over Mozilla Firefox over cookies of op http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=95647&hl=nlvoor meer informatie van Google over het uitschakelen van cookies binnen Google Chrome.. Als je cookies uitzet is het mogelijk dat bepaalde functies niet werken of dat je van bepaalde diensten geen gebruik kunt maken.

De exploitanten van advertentienetwerken waarin ukuntmijhuren.nl adverteert of aanbieders die bij ukuntmijhuren.nl adverteren kunnen de prestaties meten van de advertenties die worden weergegeven. Met een hulpprogramma, dat door ons, de exploitanten van advertentienetwerken of de adverteerder worden geleverd, kunnen de prestaties van de door ons, de aanbieder van het advertentienetwerk of de adverteerder vertoonde advertenties nauwkeuriger worden gemeten. Hierdoor kunnen wij, de exploitanten van advertentienetwerken en de adverteerders de kwaliteit en de relevantie van de vertoonde advertenties verbeteren.
De prestaties van advertenties binnen de advertentienetwerken en op modation.nl worden gemeten met cookies, korte stukjes tekst die naar de computer worden gekopieerd wanneer u op advertenties klikt. Deze cookies blijven ongeveer 30 dagen op uw computer staan. Wanneer u gedurende deze periode de website van de adverteerder bezoekt, kunnen wij, de exploitanten van advertentienetwerken en de adverteerder nagaan of u de advertentie die door ons binnen de advertentienetwerken is geplaatst of door de adverteerder aan modation.nl is geleverd, hebt gezien.

Beveiliging
Het kraken van websites is regelmatig in het nieuws. Bij een geslaagde kraak kunnen gegevens over gebruikers van de websites op straat komen te liggen ukuntmijhuren.nl wil vanzelfsprekend voorkomen dat haar websites worden gekraakt. Om die reden kan ukuntmijhuren.nl vast leggen vanaf welke computers gebruik wordt gemaakt van de ukuntmijhuren.nl -diensten dan wel de ukuntmijhuren.nl webpagina wordt bezocht. Ook wordt continu gekeken of iemand niet illegaal probeert zich toegang te verschaffen tot de ukuntmijhuren.nl servers. De gegevens die worden vastgelegd, worden niet langer bewaard dan nodig voor een goede beveiliging.

Wijzigingen
ukuntmijhuren.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Controleer daarom regelmatig de privacy statement voor het privacy beleid van ukuntmijhuren.nl.
Laatste wijziging: 01-12-2013

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten per e-mail aan: info [at] ukuntmijhuren.nl [dot] nl.

Aanvulling: Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop Google omgaat met de informatie die via cookies wordt verzameld, leest u in het privacy beleid van Google.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop Google omgaat met de informatie die via cookies wordt verzameld, leest u in het privacy beleid van Google.
Voor aanvullende informatie over het privacy beleid van Yahoo kunt u de volgende webpagina’s bezoeken: http://info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/, http://info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/thirdparties/ en http://info.yahoo.com/privacy/us/yahoo/cookies/.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110