Het leek er niet echt op de afgelopen weken. Wanneer we naar buiten keken zagen we enkel regen, regen en nog meer regen. Toch is het bijna weer lente, of misschien is het zelfs al lente als je deze blog leest. Lente betekent hopelijk veel lekker weer, maar het betekent ook dat het tijd is om een aantal bomen te snoeien. De bomen die in de lente gesnoeid kunnen worden zijn een aantal fruitbomen en de leibomen. Dat zijn onder andere de kastanje, de esdoorn en de linde: niet echt de kleinste bomen en geen bomen om zo even in te klimmen om wat takken af te zagen. Hoe doe je dat dan wel?
Je huurt een zelfrijdende hoogwerker!

De zelfrijdende hoogwerker is makkelijk verplaatsbaar

Stel: de bedrijfstuin heeft een paar prachtige grote bomen, die eigenlijk wel toe zijn aan een snoeibeurt. Een hoogwerker huren is dan verstandig, om op een veilige manier in de hoogte te kunnen huren. Wanneer je op meerdere plaatsen in de tuin aan de slag moet, moet de machine af en toe verplaatst worden. Het voordeel van een zelfrijdende hoogwerker is dat hij gemakkelijk op een andere plaats neer te zetten is, zodat je in een moeite door alle bomen kunt snoeien. Misschien hebben de buren ook nog wel een boom die aan een trimbeurt toe is?

Twee soorten zelfrijdende hoogwerkers

Bij ukuntmijhuren.nl hebben wij twee soorten zelfrijdende hoogwerkers in het assortiment.
De eerste is de zelfrijdende telescoop hoogwerker. Deze machines hebben een 4X4 aandrijving en zijn prima te gebruiken op ruwer terrein. De telescoop hoogwerkers hebben een rechte telescoopmast en een groot bereik. Staat je mooie eikenboom bijvoorbeeld aan de achterkant van een vijver of andere waterpartij? Geen probleem, deze machine reikt daar gemakkelijk overheen.
De tweede is de knikarm hoogwerker. Deze zelfrijdende hoogwerker is licht in gewicht en zal daarom weinig schade toebrengen aan de ondergrond. Deze machines werken gemakkelijk ‘up and over’, wat wil zeggen dat ze over obstakels heen kunnen werken. Zo is het dus geen probleem als er een partij struiken voor de te snoeien bomen staat, een knikarm werkt daar gemakkelijk overheen.

Ga je snoeien?

Ben je overtuigd en is het nu toch echt wel eens tijd om die eik, linde of esdoorn te snoeien in de bedrijfstuin of misschien wel gewoon thuis? Ga dan even naar ukuntmijhuren.nl om de zelfrijdende hoogwerker uit te zoeken die past bij het werk in jouw tuin, we kunnen je zeker helpen.
Fijne lente!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107