Eénpersoonslift 5 meter Bravi Leonardo 400 kg gewicht

130.00 Excl. BTW

 

Huurprijs per dag € 130,-
Huurprijs per week: € 390,-

 

Ukuntmijhuren.nl heeft diverse kleine eenspersoonhoogwerkers in het assortiment. Deze zijn ook wel bekend als masthoogwerkers, schaarhoogwerkers of schaarliften. Ze zijn ideaal voor installatiewerkzaamheden.

Deze hoogwerkers zijn ook zeer geschikt voor werkzaamheden in kleine ruimtes. Wij denken graag met u mee in een oplossing op maat. Dit is mogelijk vanaf een werkhoogte van 4.90 meter tot 14 meter hoogte,  zijn deze eenpersoonshoogwerkers voor installatiewerkzaamheden uitstekend geschikt.

Voordelen Bravi Leonardo
Door de compacte afmetingen en een laag gewicht kunt u deze eenpersoonslift overal inzetten! Bijvoorbeeld tijdens schoonmaakwerkzaamheden op verschillende hoogtes. Een masthoogwerker gaat recht omhoog en heeft een zijdelings bereik door de jib. U kunt deze hoogwerker huren vanaf 5 meter tot een werkhoogte van maar liefst 14 meter.

Handzame schaarhoogwerker
De Bravi Leonardo eenmanshoogwerker mag u vervoeren in een aanhanger. U heeft hiervoor geen rijbewijs E nodig. Deze schaarhoogwerker is door de kleine draaicirkel en het lage gewicht goed handelbaar. U kunt de machine snel en gemakkelijk verplaatsen, een goed alternatief voor de kamersteiger. Deze eenpersoonslift is eenvoudig te bedienen door middel van een joystick en beschikt over een uitschuifbaar platform voor een groter werkoppervlak.

Category:

Additional information

Werkhoogte

4.9 m

Max. platformlast

180 kg

Max. vloerhoogte

2.9 m

Platformafmeting

171 x 68 cm

Gewicht

495 kg

Transportbreedte

76 cm

Transporthoogte

169 cm

Transportlengte

121.5 cm

Product code

TH20


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107