Met een nieuwe serviceauto en schaarhoogwerkers het nieuwe jaar in

Stel je voor: er moet een klus geklaard worden op zo’n 10 meter hoogte. De klus moet met minimaal twee personen uitgevoerd worden en er moeten ook nog wat gereedschappen en misschien wel kleine machines, zoals een boor of een schuurmachine, mee naar boven. Je hebt achter in de schuur een prachtige ladder staan die op zich lang genoeg is, maar dan zijn er toch wat beperkingen: op de ladder kan maar 1 persoon staan, al het gereedschap krijg je niet zomaar mee naar boven en de werkruimte boven aan de ladder is zeer beperkt. Wat nu? Huur een schaarhoogwerker!

Bij ukuntmijhuren.nl hebben wij onlangs twee splinternieuwe schaarhoogwerkers aan ons assortiment toegevoegd. Deze hoogwerkers van het merk JLG zijn aan ons geleverd door de firma Riwal en hebben een werkhoogte van 10 meter. Op het platform is voldoende ruimte voor meerdere mensen en zelfs gereedschap en materialen kunnen met onze schaarhoogwerker mee omhoog. Ook zijn ze gemakkelijk te bedienen en al onze schaarhoogwerkers voor buitengebruik zijn voorzien van stempels om de machine waterpas te zetten, zodat er op alle ondergronden gewerkt kan worden.

Snelle service in een nieuwe auto

Natuurlijk gaan we er vanuit dat al onze machines optimaal werken en je ons niet nodig zal hebben tijdens de huurperiode van de machine van jouw keuze. Mocht er nu toch onverhoopt iets mis gaan en de gehuurde machine heeft een storing, dan komen wij zo snel mogelijk naar jouw locatie in onze nieuwe serviceauto. Onze nieuwe serviceauto is voorzien van alle hulpmiddelen om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Dan kun je snel weer verder met de klus die je was begonnen.

Niet alleen hoogwerkers

We hadden het net al even over de nieuwe schaarhoogwerkers in ons assortiment en dat is nog maar een van de vele soorten hoogwerkers die wij verhuren. Wist je dat we daarnaast nog veel meer verhuren? Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een graafmachine, steigers en schaftwagens. Daarnaast zijn wij er altijd om je van het juiste advies te voorzien en bezorgen wij gratis in de provincies Gelderland en Utrecht.

Het beste voor 2019

Ook in het komende jaar gaan wij er weer voor om al onze klanten de allerbeste service te bieden. Daar gebruiken wij natuurlijk onze nieuwe serviceauto voor, maar ook via de mail of aan de telefoon mag je ons in 2019 weer alle verhuurvragen stellen.
Wij willen al onze (toekomstige) klanten tot slot hele fijne feestdagen wensen en een voorspoedig 2019 met veel huurplezier!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ukuntmijhuren/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107